Dragnea: Anastase şi SPP-iştii săi blochează numărarea voturilor în patru secţii din Ploieşti

Coordonatorul campaniei PSD, Liviu Dragnea, a făcut apel, duminică noaptea, la Poliţie şi la Ministerul Administraţiei şi Internelor pentru a interveni la Ploieşti, acolo unde preşedintele Camerei, Roberta Anastase, "împreună cu SPP-iştii săi, blochează numărarea voturilor în patru secţii".

652 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Anastase şi SPP-iştii săi blochează numărarea voturilor în patru secţii din Ploieşti

Liviu Dragnea (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"S-a raportat o situaţie foarte gravă la Ploieşti, în municipiu, unde s-au numărat 151 de secţii din 155, mai sunt patru de numărat şi avem în faţă 1.500 de voturi. Doamna Roberta Anastase cu SPP-iştii dumneaei blochează secţiile şi nu mai permit numărarea. Cerem Poliţiei Române şi MAI să intervină imediat pentru a permite finalizarea procesului de numărare a voturilor în Ploieşti", a spus Dragnea.

El a spus că ceea ce se întâmplă la Ploieşti, respectiv ce face Roberta Anastase, este "extraordinar de grav".

"Facem apel la Poliţie, la MAI, la presă să ne ajutaţi să se finalizeze procesul de numărare a voturilor. Oamenii sunt încă în secţii. Informaţia mi-a dat-o premierul, el sună pe toate părţile. Sper să nu ne împiedicăm în patru secţii în ţara asta, să înţeleagă că au pierdut, asta e viaţa", a spus Dragnea.

Secţiile la care Dragnea a făcut referire au numerele 14, 77, 135, 137.

Anastase: A consumat ceva înainte să iasă cu această aberaţie

Roberta Anastase respinge acuzaţiile lui Liviu Dragnea, care a susţinut că preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, "împreună cu SPP-iştii săi, blochează numărarea voturilor în patru secţii".

"Eu cred că domnul Dragnea a consumat ceva, o fi sărbătorit puţin mai devreme, înainte de a ieşi să facă astfel de declaraţie, care nici măcar nu este o declaraţie, este o aberaţie. Eu, ca cetăţean, am intrat în secţia de votare pentru a-mi exercita dreptul de vot. Nu am fost în secţia de vot decât pentru a vota. În plus, Biroul Electoral Judeţean nu confirmă blocarea numărării în vreo secţie de vot. Deci suntem într-o minciună totală organizată de USL, ca de altfel întreaga zi de vot de astăzi, a declarat Roberta Anastase.

Contactat telefonic, preşedintele Biroului Electoral Judeţean Prahova, judecătorul Alice Harhoi, a declarat că nu are informaţii potrivit cărora procesul de numărare a voturilor ar fi blocat în vreuna dintre secţiile de votare de pe raza municipiului Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici