Video Dragnea, atac furibund la moldoveanul cu un metru de autostradă: Putea să doneze banii. E circ

Preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a atacat dur pe omul de afaceri Ştefan Mandachi, care a iniţiat protestul pentru autostrăzi şi a construit, pe banii lui, un metru de drum, spunând că putea să doneze fondurile, nu să facă circ.

14625 afișări

"Ca să ţipe unii acum că nu fac autostrăzi. Şi nişte şmecheri să urle că au făcut un metru de autostradă, când astăzi încep lucrările la Autostrada Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei ţipă, noi dezvoltăm România. Acel om de afaceri care am înţeţes că a cheltuit 100.000 euro pentru acest circ. Dacă tot avea banii ăştia putea să îi doneze. Legea aprobată în Parlament e Tg Mureş-Iaşi. Ce căuta spre Bucureşti? Totul este circ. Rămâne la latitudinea noastră să spunem adevărul.

Nu vă cer să minţiţi, să manipulaţi, vă cer să aveţi curajul să spuneţi aomenii ce se întâmplă. Pentru că altfel îi lăsaţi pe aceşti circari conduşi de leneşi. Nu mai ştiu cum să îi zic lui Iohannis – leneş. Se supără, de fapt nu se supără că şi pentru asta îi trebuie efort", a declarat Liviu Dragnea.

Anunţat în urmă cu 11 zile, protestul iniţiat de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, a devenit unul naţional, iar vineri, zeci de mii de oameni opresc lucrul, la ora 15, pentru 15 minute.

Ştefan Mandachi a anunţat, în 4 martie, că a finalizat lucrările la primul şi singurul metru de autostradă din Moldova şi în 15 martie îl inaugurează, lansând şi o provocare: „În data de 15 martie, pentru 15 minute, începând cu ora 15.00, eu suspend activitatea celor 40 de restaurante. Pentru autostrăzi, fii solidar! Provoacă măcar trei persoane să-şi suspende activitatea!”, spunea Mandachi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici