Dragnea împlineşte astăzi 56 de ani. Urări transmise "cu organizaţia" şi gratulări online din partea câtorva lideri

Mai mulţi lideri judeţeni ai PSD au ţinut să-i transmită mesaje cu urări lui Liviu Dragnea, care sâmbătă împlineşte 56 de ani, mesaje similare fiind postate şi pe paginile unor organizaţii judeţene. Deputatul Nicolae Bacalbaşa a spus că nu i-a pregătit un cadou, dar că el este ”mereu cu gândul bun”.

1392 afișări
Imaginea articolului Dragnea împlineşte astăzi 56 de ani. Urări transmise "cu organizaţia" şi gratulări online din partea câtorva lideri

Dragnea împlineşte astăzi 56 de ani. Urări transmise cu organizaţia şi gratulări online din partea câtorva lideri

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, i-a transmis un mesaj personal liderului Liviu Dragnea,

I-am spus că îi urez foarte multă sănătate, fericire şi să ne auzim numai cu bine”, a spus Toader pentru MEDIAFAX.

Şi preşedintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, i-a scris un mesaj cu urări lui Liviu Dragnea: ”I-am spus să îi dea Dumnezeu sănătate, fericire, să rămână la fel de tare, să poată să ne conducă mulţi ani de aici înainte, pentru că nu este chiar uşor”.

Deputatul Nicolae Bacalbaşa a spus că nu l-a sunat pe Liviu Dragnea, dar că este alături de el.

„Eu sunt mereu cu gândul bun chiar în condiţiile în care se duce o luptă nedemnă a justiţiei împotriva unui om şi a unei doctrine, eu sunt alături atât de om, cât şi de doctrină. Nu l-am sunat şi nici nu i-am pregătit un cadou, eu sunt eficace prin urare, eu sunt mereu cu gândul bun”, a declarat pentru MEDIAFAX deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa.

Mesaje similare au fost postate şi pe paginile de internet a unor organizaţii judeţene.

”Cu prilejul zilei de naştere a domnului preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, Organizaţia PSD Mehedinţi îi adresează cele mai calde urări de sănătate, bucurii şi prosperitate, dorindu-i, totodată, să se bucure de multiple realizări în viaţa personală şi profesională. Folosim acest prilej pentru a-i transmite înalta noastră consideraţie şi de a-i adresa un călduros <La multi ani!>”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD Mehedinţi.

Un mesaj similar a fost postat şi pe pagina organizaţiei PSD Teleorman.

”La mulţi ani, domnule preşedinte! La mulţi ani, de-aici, de-acasă! Vă urăm mulţi ani cu multă sănătate, multe bucurii şi realizări atât în plan profesional, dar şi personal! Vă dorim, şi ne dorim, să nu ezitaţi nicio clipă, să nu cedaţi nicio secundă, niciun pas înapoi! Ba din contră, continuaţi aşa cum vă ştim(cum ne ştim, de altfel)!Continuaţi să rămăneţi acelaşi om vertical, corect şi echilibrat; acelaşi teleormănean luptător; acelaşi român curajos şi iubitor de ţară!”, au scris social-democraţii din Teleorman, judeţul din care provine Liviu Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici