Dragnea, REPLICĂ dată guvernatorului Deltei: Nu orice ştiucă pe care o prinzi trebuie s-o pupi

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, i-a transmis, luni, guvernatorului Deltei, Grigore Baboianu, că nu orice ştiucă pe care o prinzi trebuie să o şi pupi, el replicând astfel unei declaraţii a acestuia, în care îi reproşa faptul că nu a eliberat ştiucile capturate.

1669 afișări
Imaginea articolului Dragnea, REPLICĂ dată guvernatorului Deltei: Nu orice ştiucă pe care o prinzi trebuie s-o pupi

Dragnea, REPLICĂ dată guvernatorului Deltei: Nu orice ştiucă pe care o prinzi trebuie s-o pupi

„Nu ştiu cine este acest personaj, nu ştiu cum se numeşte, nu am auzit de el, sincer. Nu ştiu cât de pescar este. Este lipsa mea că nu-l cunosc. Nu orice ştiucă pe care o prizi trebuie s-o pupi. Vă spun sincer. Eventual se zice că trebuie să pupi prima ştiucă, care la mine a fost acum mulţi ani”, a replicat Dragnea.

„Doi: eu nu capturez peşti. Orice peşte pe care l-am prins a fost eliberat înapoi în apă, nu numai la acea partidă de pescuit. Trei: de unde ştie acest domn că eu am pescuit în Deltă atunci? Vorbeşte să se afle în treabă. A auzit cumva că va fi schimbat sau l-a păcălit cineva că va fi schimbat şi e nervos?”, a adăugat Dragnea.

Presa a relatat faptul că guvernatorul Deltei Grigore Baboianu l-a criticat pe Dragnea pentru că nu ar fi eliberat mai multe ştiuci, la o partidă de pescuit în Deltă.

„Este un trofeu! Nu poţi să-l laşi să moară. Ar fi putut demonstrativ să o arate, să o pupe, să-i dea drumul în apă. Să zică: domnule, aşa faceţi în Delta Dunării!”, a spus Baboianu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici