Dragnea: Toţi şefii de deconcentrate implicaţi în campanie ar putea fi demişi, inclusiv din Poliţie

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că un număr foarte mare de şefi de deconcentrate s-au implicat în campania electorală pentru PDL, motiv pentru care aceştia ar urma să fie demişi în perioada următoare, fiind vizaţi şi şefi de poliţie judeţeană.

342 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Toţi şefii de deconcentrate implicaţi în campanie ar putea fi demişi, inclusiv din Poliţie

Liviu Dragnea (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Foarte mulţi şefi de instituţii judeţene deconcentrate sunt implicaţi în campania electorală, implicând de asemenea şi instituţiile pe care le conduc: în toate judeţele toate inspectoratele de învăţământ, în majoritatea judeţelor direcţiile silvice - pădurari, în toate judeţele fără excepţie poştaşii, direcţiile judeţene de poştă, în destul de multe judeţe poliţia. Avem două cazuri extrem se serioase şi de grave la Dâmboviţa şi la Prahova unde conducerile judeţene ale poliţiei sunt implicate efectiv în campania electorală", a spus Dragnea.

El a detaliat precizând că este vorba despre o filmare video cu o întrunire PDL la care ar fi luat parte şefi ai poliţiei judeţene.

"Colegii noştri au chiar imagini filmate de la o întâlnire a conducerii PDL cu şefii de deconcentrate PDL şi cu conducerea poliţiei judeţene respective (...) Toate informaţiile astea vor ajunge la Ministerul de Interne", a explicat secretarul general al PSD, refuzând să dea detalii despre judeţul la care face referire.

În ceea ce priveşte eventualele sancţiuni sau schimbări din funcţie, Dragnea a precizat că se aşteaptă ca premierul Victor Ponta să procedeze în consecinţă, după videoconferinţa organizată de conducerea PSD cu şefii de filiale judeţene.

"Prim-ministrul şi-a notat toate aceste informaţii, şi cred că va proceda în consecinţă, cred că va solicita miniştrilor să regleze lucrurile acolo unde este cazul, pentru că este inadmisibil ca instituţiile statului în continuare să fie folosite de membrii PDL care sunt candidaţi efectiv pe listele de consilieri şi care îşi fac efectiv campanie", a susţinut Dragnea.

El a menţionat că se folosesc maşini de la instituţiilor, resurse materiale şi chiar în unele cazuri elevi sau afişe aflate în instituţii de învăţământ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici