Drapelul României de pe cel mai înalt turn al Castelului Peleş, coborât în bernă pentru Regele Mihai

Conducerea Muzeului Naţional Peleş a decis, marţi, să coboare în bernă drapelul României, după ce a fost primită vestea morţii Regelui Mihai I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

919 afișări
Imaginea articolului Drapelul României de pe cel mai înalt turn al Castelului Peleş, coborât în bernă pentru Regele Mihai

Drapelul României de pe cel mai înalt turn al Castelului Peleş, coborât în bernă pentru Regele Mihai

Potrivit reprezentanţilor Muzeului Naţional Peleş, drapelul României a fost coborât de pe cel mai înalt turn al Castelului, aflat la o înălţime de 66 de metri.

Gestul a fost făcut după anunţul privind moartea monarhului.

Sursa citată a adăugat că miercuri, la 11, va fi amplasată în vestibul cartea de condoleanţe lângă care vor fi puse două candele şi oricine va dori va putea să scrie câteva gânduri în memoria Regelui.

Muzeul din Sinaia va rămâne deschis conform programului normal de vizitare.

Regele Mihai a încetat din viaţa, marţi, la ora 13.00, la reşedinţa sa din Elveţia, a anunţat Casa Regală a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici