Drobeta Turnu Severin: Zece hectare de vegetaţie uscată, mistuite de incendiu (Video)

Un incendiu puternic izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la marginea oraşului Drobeta Turnu Severin a mistruit peste zece hectare de vegetaţie uscată, pompierii intervenind cu furci şi lopeţi pentru a elimina pericolul ca focul să ajungă la casele din cartierul Schela.

36 afișări
Imaginea articolului Drobeta Turnu Severin: Zece hectare de vegetaţie uscată, mistuite de incendiu (Video)

Drobeta Turnu Severin: Zece hectare de vegetaţie uscată, mistuite de incendiu (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit plutonierului adjutant Boeţi Savastache din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, incendiul s-a manifestat cu violenţă la marginea oraşului Drobeta Turnu Severin, la câteva sute de metri de casele oamenilor, acesta fiind întreţinut de vântul puternic.

"La sosirea noastră, incendiul se manifesta cu violenţă pe o suprafaţă de peste zece hectare de vegetaţie uscată şi mărăciniş. Din cadrul ISU Mehedinţi 15 pompieri au intervenit cu furci şi lopeţi pentru localizarea focului”, a explicat plutonierul adjutant Boeţi.

Deşi nu s-a stabilit cauza izbucnirii incendiului, pompierii cred că, cel mai probabil, a fost vorba de neglijenţa oamenilor care au vrut să cureţe terenurile, dar nu au supravegheat focul pus pe mirişte.

Numai în cursul zilei de duminică pompierii au mai fost solicitaţi să intervină pentru stingerea altor şapte incendii izbucnite în judeţul Mehedinţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici