Drum judeţean din Bistriţa-Năsăud, blocat în urma inundaţiilor

Drumul judeţean 172 este blocat, joi dimineaţă, în dreptul localităţii Floreşti din judeţul Bistriţa-Năsăud, din cauza inundaţiilor provocate de revărsarea unor afluenţi ai Someşului Mare, în urma ploilor din cursul nopţii.

113 afișări
Imaginea articolului Drum judeţean din Bistriţa-Năsăud, blocat în urma inundaţiilor

Drum judeţean din Bistriţa-Năsăud, blocat în urma inundaţiilor (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, căpitanul Vasile Trifan, DJ 172 este blocat, în dreptul localităţii Floreşti, după ce afluenţi ai Someşului Mare s-au revărsat din cauza ploilor abundente din cursul nopţii.

Totodată, apele au inundat două gospodării, una din oraşul Beclean şi alta din Reteag. Apa a intrat în curţi şi pivniţe, iar la Beclean echipajele ISU au intervenit cu pompele.

La Reteag, intervenţia este în curs şi se lucrează şi pentru deblocarea DJ 172.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici