Drumarii au intervenit cu peste 800 de utilaje şi au răspândit peste 3.500 tone material antiderapant

  • Drumarii au intervenit, de luni seară până marţi dimineaţă, cu peste 800 de utilaje şi au răspândit peste 3.500 de tone de material antiderapant, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
  • Un drum din Covasna a fost blocat o oră din unui copac căzut.
289 afișări
Imaginea articolului Drumarii au intervenit cu peste 800 de utilaje şi au răspândit peste 3.500 tone material antiderapant

Drumarii au intervenit cu peste 800 de utilaje şi au răspândit peste 3.500 tone material antiderapant

În intervalul luni ora 17:00 – marţi ora 5:00, drumarii de la CNAIR au acţionat pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi cu 818 utilaje şi au împrăştiat aproximativ 3593 tone material antiderapant.

Drumarii din Bucureşti au intervenit cu 122 autoutilaje şi au răspândit 697,5 tone de material antiderapant:

  • DRDP Craiova - 120 autoutilaje, au răspândit 297 tone material antiderapant,
  • DRDP Timişoara - 114 autoutilaje, au răspândit 511,5 tone material antiderapant,
  • DRDP Cluj - 140 autoutilaje, au răspândit 701 tone material antiderapant,
  • DRDP Braşov - 112 autoutilaje, au răspândit 515,7 tone material antiderapant,
  • DRDP Iaşi - 150 autoutilaje, au răspândit 806,7 tone material antiderapant,
  • DRDP Constanţa – 60 autoutilaje, au răspândit 60,2 tone material antiderapant.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să respecte restricţiile instituite pe anumite sectoare de drum, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, arată Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

În noaptea de luni spre marţi, traficul a fost închis o oră pe DN13E, la intrarea în localitatea Vâlcele, judeţul Covasna, după ce pe şosea a căzut un copac din cauza zăpezii acumulate pe crengi. Angajaţii DRDP Braşov au intervenit alături de echipele ISU Covasna, iar traficul a fost reluat în mai puţin de o oră.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici