Drumarii dintr-un municipiu asfaltează iarna gropile folosind butelii cu arzător

Drumarii asfaltează străzile din Suceava, unde au apărut gropi în carosabil, folosind butelii cu arzător. Reprezentanţii Primăriei oraşului au declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX, că au apărut multe gropi şi este normal să fie plombate.

637 afișări
Imaginea articolului Drumarii dintr-un municipiu asfaltează iarna gropile folosind butelii cu arzător

Suceava: Drumarii asfaltează iarna gropile folosind butelii cu arzător

Primăria Suceava are un contract pentru întreţinerea drumurilor cu o societate, care, luni, şi-a scos muncitorii la treabă pentru a turna asfalt în gropile apărute în ultima perioadă, din cauza materialelor antiderapante.

Pentru că este frig, muncitorii lucrează cu butelii pe gaz şi arzătoare, cu ajutorul cărora încălzesc şi usucă gropile în care toarnă, apoi, asfalt „la rece”.

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harşovschi, spune că nu a avut de ales şi a cerut firmei să intervină pentru plombarea gropilor apărute în carosabil, pentru că acestea pot deveni priculoase. În primăvară, carosabilul va fi, oricum, refăcut.

“Sunt lucrări de asflatare la rece care se fac peste tot. Vremea a permis efectuarea acestor lucrări iar muncitorii firmei au ieşit să astupe gropile din carosabil pentru că nu avem ce face. Au apărut foarte multe şi este nevoie să le plombăm. Asflatarea la rece se face dacă nu plouă şi gropile trebuie să fie uscate. Acestea vor ţine până în primăvară când vremea permite efectuarea de reperaţii la carosabil”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, viceprimarul municipiului Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici