Drumul european E 581, blocat pe un sens după răsturnarea unui tir cu biscuiţi

Drumul european E 581 este blocat pe un sens, duminică după-amaiză, în dreptul localităţii vasluiene Creţeşti, după ce un tir încărcat cu biscuiţi, înmatriculat în Repuiblica Moldova, s-a răsturnat de-a latul şoselei.

208 afișări
Imaginea articolului Drumul european E 581, blocat pe un sens după răsturnarea unui tir cu biscuiţi

Drumul european E 581, blocat pe un sens după răsturnarea unui tir cu biscuiţi (Imagine: Cirpian Sterian/Mediafax Foto Arhiva)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, autotrenul care circula dinspre Huşi spre Crasna s-a răsturnat în momentul în care a intrat în depăşirea unui autoturism condus regulamentar de către o femeie de 34 de ani, din localitatea vasluiană Vultureşti.

Practic, în momentul efectuării depăşirii într-o curbă deosebit de periculoasă, tirul a intrat în balans din cauza încărcăturii, a acroşat maşina, după care s-a răsturnat de-a latul şoselei, o parte din încărcătură răsturnându-se în zonă.

"Într-o primă fază, circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers, maşinile mici fiind deviate prin localitatea Creţeşti pe un drum comunal, tirurile şi autocamioanele aşteptând deblocarea circulaţiei. S-a intervenit cu un tractor care a tras cabina tirului, în prezent rămânând blocat un sens de mers, pe care se află încă remorca autotrenului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

În urma accidentului, niciuna dintre persoanele aflate în autoturism nu a fost rănită, şi nici şoferul tirului, un bărbat de 46 de ani, din Republica Moldova.

În prezent, în zona accidentului se lucrează pentru tractarea şi a remorcii tirului, astfel încât circulaţia să poată fi reluată pe ambele sensuri de mers cât mai repede posibil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici