DRUMURI închise din cauza viscolului: Trafic redeschis pe tronsonul Cernavodă-Constanţa pe A2/ 8 drumuri naţionale şi 18 drumuri judeţene sunt închise

Traficul rutier a fost redeschis pe A2 tronsonul Cernavodă-Constanţa, între kilometrii 160-212, dar rămâne închis pe restul autostrăzii, pe 13 drumuri naţionale şi 21 de drumuri judeţene, anunţă IGPR. Totodată, a fost ridicată restricţia din vama Giurgiu-Ruse.

3812 afişări
Imaginea articolului DRUMURI închise din cauza viscolului: Trafic redeschis pe tronsonul Cernavodă-Constanţa pe A2/ 8 drumuri naţionale şi 18 drumuri judeţene sunt închise

DRUMURI închise din cauza viscolului: Circulaţia pe Autostrada Soarelui, pe 13 drumuri naţionale şi 34 judeţene, blocată

UPDATE 17:14 Circulaţia rămâne închisă pe A2, până la Cernavodă, pe 8 drumuri naţionale şi 18 drumuri judeţene

Circulaţia rutieră rămâne închisă, la ora transmiterii acestei ştiri, pe A2, exceptând tronsonul Cernavodă-Constanţa, pe 8 drumuri naţionale şi 18 drumuri judeţene, din cauza viscolului, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române(IGPR).

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este închis, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pe A2 Bucureşti-Constanţa, cu excepţia tronsonului cuprins între 160-212 Cernavodă-Constanţa, şi pe DN2A Ovidiu-Hârşova, Brăneşti-Chiciu,DN3A Lehliu Gară-Feteşti, DN4 Olteniţa-Frumuşani, DN5B Giurgiu-Ghimpaţi, DN21A Bărăganu-Ţăndărei, DN41 Olteniţa- limita judeţului Giurgiu, DN61 Ghimpaţia-Crevedia Mare.

Alte 18 drumuri judeţene (12 în Călăraţi, două în Teleorman, trei în Giurgiu şi unul în Galaţi) rămân închise din cauza viscolului, se arată în informarea remisă agenţiei MEDIAFAX.

Pe DN3, Murfatlar-Ostrov şi Fundulea-Brăneşti, se menţine restricţia de tonaj pentru maşinile de peste 3,5 tone. La fel pe DN21- limita judeţului Călăraşi-Slobozia-limita judeţului Brăilă, iar pe DN41, Daia-limita judeţului Călăraşi este restricţie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone, mai informează Poliţia.

UPDATE 13:50 Miercuri, la ora 13.00, circulaţia rutieră este redeschis pe Autostrada Soarelui, tronsonul Cernavodă-Constanţa, se arată într-o informare a Inspectoratului General al Poliţiei Române(IGPR).

Traficul rămâne însă blocat pe restul Autostrăzii Soarelui şi pe DN2A Ovidiu-Hârşova, DN2C Slobozia-Tovarasia, DN3 Brăneşti-Chiciu, DN3A Lehliu Gar-Feteşti, DN4 Olteniţa-Frumuşani, DN5A Adunaţii Copăceni-Greaca, DN5B Giurgiu-Ghimpaţi, DN21A Bărăganu-Ţăndărei, DN22 Lumina- Mihai Viteazu, DN31 Călăraşi-Olteniţa, DN41 Daia-Olteniţa, DN61 Ghimpaţi-Crevedia Mare, DN22A până la limita judeţului Tulcea.

Potrivit IGPR, rămân cu circulaţie închisă 12 drumuri judeţene din Călăraşi, patru din Teleorman, trei în Giurgiu, unul în Ilfov şi unul în Galaţi

"Se menţine restricţia de tonaj pe DN 3, Murfatlar - Ostrov si Fundulea - Brăneşti pentru autovehiculele de peste 3,5 tone. Se menţine restricţia de tonaj pe DN 21- limita judeţul Călăraşi - Slobozia - limita judeţul Brăila pentru autovehiculele de peste 3,5 tone.", se arată în informarea IGPR.

De la ora 13.00 a fost ridicată restricţia pentru autovehicule către Bulgaria, prin vama Giurgiu-Ruse.

ŞTIRE INIŢIALĂ La ora transmiterii acestei ştiri, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, traficul rutier rămâne închis pe: A2 Bucureşti-Constanţa, DN2A Ovidiu-Hârşova, DN2C Slobozia-Tovarasia, DN3 Brăneşti-Chiciu, DN3A Lehliu Gara-Feteşti, DN4 Olteniţa-Frumuşani, DN5A Adunaţii Copăceni-Greaca, DN5B Giurgiu-Ghimpaţi, DN21A Bărăganu-Ţăndărei, DN22 Lumina-Mihai Viteazu, DN31 Călăraşi-Olteniţa, DN41 Daia-Olteniţa, DN61 Ghimpaţi-Crevedia Mare, DN22A până la limita cu judeţul Tulcea.

Tot din cauza viscolului, nu se circulă pe 23 de drumuri judeţene din Călăraşi, patru în Teleorman, patru în Giurgiu, unul în Ilfov, unul în Galaţi şi unul în Caraş-Severin.

"Se mentine restrictia de tonaj pe DN 5 pe sectorul Adunatii Copaceni - Giurgiu ptr. autovehiculele de peste 7,5 tone.S-a instituit restricţie de tonaj pe DN 3, Murfatlar - Ostrov pentru autovehiculele de peste 3,5 tone.În ceea ce priveste traficul feroviar avem 3 trenuri ce prezintă întârzieri semnificative, iar 29 sunt anulate.Trenul de călători 1861 cu 110 calatori, ce circula pe ruta Constanţa-Iaşi a fost blocat în judeţul Brăila, intre localităţile Ciresu şi Făurei din cauza ruperii plugului. La acest moment garnitura s-a pus în mişcare către Iaşi", se arată în informarea IGPR.

Din cauza gheţii, traficul fluvial rămâne restricţionat pe Dunăre, iar toate porturile de la Marea Neagră sunt închise din cauza vântului.

La punctul de trecere a frontierei Giurgiu -Ruse traficul rămâne restricţionat pentru toate autovehiculele cu masă mai mare de 3,5 tone.

Ministerul Afacerilor Interne(MAI) anunţă că, la ora transmiterii acestei ştiri, se acţionează pentru deblocarea a 19 autovehicule cu 46 de persoane în judeţele Giurgiu şi Constanţa.

"În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate situaţii în care autovehiculele au rămas blocate pe căile rutiere în judeţele Buzău, Călăraşi, Constanţa, Teleorman, Ialomiţa şi Giurgiu, unde s-a intervenit punctual, toţi pasagerii fiind în afara oricărui pericol. În acest sens, s-au desfăşurat 74 de intervenţii, în urma cărora au fost deblocate 227 auto şi 471 persoane. La nivelul judeţelor afectate, au fost efectuate 1.204 intervenţii medicale dintrecare 48 pentru gravide şi 4 pentru persoane dializate.", se arată într-un comunicat MAI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici