Duminică revin vaporaşele pe Lacul Herăstrău

Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) deschide sezonul de agrement pe Lacul Herăstrău, la debarcaderul Central urmând să fie disponibile cinci ambarcaţiuni de agrement cu o capacitate totală de 430 de locuri, iar duminică plimbărilor vor fi gratuite.

126 afișări
Imaginea articolului Duminică revin vaporaşele pe Lacul Herăstrău

Duminică revin vaporaşele pe Lacul Herăstrău (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de vineri al ALPAB, pentru plimbarile pe lac vor fi disponibile cinci ambarcaţiuni de agrement - Bucur, Băneasa, Otopeni, Dâmboviţa şi Aurora - cu o capacitate totală de 430 de locuri.

"Ne dorim să oferim tuturor bucureştenilor, care vor fi prezenţi în parc începând de duminică, condiţii cât mai sigure şi confortabile pentru plimbările cu vaporaşele pe Lacul Herăstrău. Vom menţine preţul biletelor la nivelul celor din anii trecuţi, astfel încât tot mai mulţi vizitatori să îşi permită să vină împreună cu familia în aceste zone de agrement", afirmă directorul general ALPAB, Radu Popa.

Reprezentanţii adminstraţiei precizează că, duminică, accesul pentru plimbările cu vaporaşele va fi gratuit.

Ulterior, preţul unei călători cu vaporaşul va costa cinci lei pentru adulţi, respectiv doi lei pentru copii şi pensionari, iar programul la Debarcaderul Central va fi zilnic de la ora 10.00-18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici