Dumitru Puzdrea: Soţia a închiriat apartamentul unei persoane

Deputatul PDL Dumitru Puzdrea a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că nu ştie despre descoperirea de către procurorii DIICOT a liderului unei reţele de fraude pe internet în locuinţa sa, că soţia sa a închiriat apartamentul unei persoane, iar Poliţia urmează să le dea mai multe detalii.

727 afișări
Imaginea articolului Dumitru Puzdrea: Soţia a închiriat apartamentul unei persoane

Dumitru Puzdrea: Soţia a închiriat apartamentul unei persoane (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu ştiu prea multe despre chestia asta. Am aflat şi eu tot de la dumneavoastră şi am sunat-o pe soţie şi am întrebat-o ce se întâmplă. E adevărat că există la ora actuală o discuţie purtată de soţie cu cei de la Poliţie şi cu omul care a închiriat apartamentul respectiv, dar încă nu este clar ce se întâmplă", a declarat deputatul Dumitru Puzdrea.

El a precizat că soţia sa a închiriat apartamentul unei persoane, iar acum "s-a dus acolo să vadă despre ce este vorba".

Puzdrea a arătat că nu ştie nici unde au avut loc descinderile şi nici dacă este vorba despre locuinţa sa din Bucureşti, dar a ţinut să menţioneze că apartamentul din strada Nicolae Racotă, în sectorul 1 al Capitalei, este singura sa locuinţă, aşa cum a completat şi în declaraţia de avere.

"Când voi avea la îndemână procesul-verbal încheiat de organele de Poliţie, acolo, atunci putem sta de vorbă. Nu pot să fac afirmaţii hazardate, aştept şi eu să primesc actul şi apoi mă voi putea pronunţa", a mai spus Dumitru Puzdrea.

O reţea de licitatori prin internet a fost identificată, iar procurorii au descins, marţi dimineaţă, în 35 de locaţii, au ridicat peste 20 de persoane, liderul grupării fiind găsit în casa deputatului PDL Neamţ, Dumitru Puzdrea, informează surse judiciare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici