După ce criterii îţi alegi cardul de salariu? Cele mai bune opţiuni

Plata salariului pe card a devenit o practică obişnuită şi în România. Însă dacă pentru firme asta înseamnă uşurarea procesului, angajaţii sunt puşi nu de puţine ori în dificultate, pentru că nu ştiu ce bancă să aleagă şi ce ofertă îi avantajează cel mai mult. Atunci când îţi alegi cardul de salariu, ţine seama de câteva lucruri pe cât de simple, pe atât de importante pentru confortul tău.

69 afișări
Imaginea articolului După ce criterii îţi alegi cardul de salariu? Cele mai bune opţiuni

După ce criterii îţi alegi cardul de salariu? Cele mai bune opţiuni (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Fireşte, orice angajat vrea să-şi încaseze salariul la timp, să plăteasca cele mai mici comisioane, să aibă uşor acces la bani. Ei bine, toate acestea arată cât de importantă este alegerea cardului pe care îţi este virat venitul lunar.

Îţi propunem un mic ghid ce conţine criterii de diferenţiere a băncilor în funcţie de nevoile şi priorităţile tale. Aceste criterii sunt prezentate în ordine aleatorie, rămâne ca tu să decizi care sunt punctele cu o mai mare greutate pentru tine.

Citeşte mai multe despre criteriile de alegere a cardului de salariu pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici