Duşa: În scurt timp vom opera schimbări la conducerea IPJ Timiş

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a declarat, joi, la Timişoara, că pregăteşte o schimbare la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, deoarece actualul şef, care este detaşat pe şase luni, a cerut să fie retrimis acasă.

326 afișări
Imaginea articolului Duşa: În scurt timp vom opera schimbări la conducerea IPJ Timiş

Duşa: În scurt timp vom opera schimbări la conducerea IPJ Timiş (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşă, a spus că şeful interimar al IPJ Timiş, Costin Tătuc, va fi înlocuit din funcţie de un poliţist din judeţ.

"Problemele legate de conducerea IPJ Timiş nu sunt clarificate. Avem aici un detaşat, (Cosmin Tătuc - n.r.) care doreşte să se întoarcă acasă. În scurt timp vom opera schimbări la conducerea IPJ Timiş, cel mai probabil chiar săptămâna viitoare. Va fi cineva de pe plan local, pentru că, dacă va fi o persoană numită de la Bucureşti, va fi jumătate cu gândul de a se întoarce acasă, jumătate cu gândul aici. Prefer să promovez profesionişti. Indiferent de propunerile pe care mi le-ar face o anumită formaţiune politică, prefer să fim echidistanţi", a declarat Duşa.

El nu a precizat dacă are în vedere anumite persoane pentru promovare în funcţia de şef al IPJ Timiş şi nici dacă schimbările vor afecta şi funcţiile de adjuncţi din inspectorat, însă a spus că toate aceste lucruri vor fi cunoscute săptămâna viitoare.

La sfârşitul lunii iulie, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Gheorghe Popescu, şi adjunctul acestuia, Adrian Dumbravă, au fost eliberaţi din funcţii, la conducerea IPJ fiind numit temporar Costin Tătuc, director adjunct al Direcţiei Rutiere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici