Echipajul aeronavei care l-a adus în ţară pe Necolaiciuc spune că acesta a fost "foarte prietenos"

Echipajul aeronavei care l-a adus în ţară, miercuri, pe fostul director al CFR, Mihai Necolaiciuc, a spus, pentru MEDIAFAX, că acesta a fost "foarte prietenos" şi că zborul a decurs fără incidente.

104 afișări
Imaginea articolului Echipajul aeronavei care l-a adus în ţară pe Necolaiciuc spune că acesta a fost "foarte prietenos"

Echipajul aeronavei care l-a adus în ţară pe Necolaiciuc spune că acesta a fost "foarte prietenos" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Căpitanul aeronavei a declarat că zborul a decurs fără probleme, el refuzând să ofere însă alte detalii.

Un membru al echipajului a precizat că Mihai Necolaiciuc a fost "foarte prietenos".

Niciunul dintre membrii echipajului nu a dat detalii însă în legătură cu modul în care Mihai Necolaiciuc a fost debarcat şi nici despre operaţiunea prin care acesta a fost scos din aeroport pe un alt traseu decât cel folosit de pasageri.

Unul dintre pasagerii cursei a declarat că a văzut "o singură maşină, altfel decât cele de pe aeroport, care a luat o persoană".

Mihai Necolaiciuc a ajuns în Bucureşti, miercuri la ora 13.15, cu o aeronavă din Statele Unite ale Americii, cu escală la Amsterdam.

El a fost aşteptat pe pistă de o dubă a forţelor de ordine, care l-a preluat şi l-a dus la Judecătoria Sectorului 1 pentru audieri, instanţa emiţând pe numele lui mandate de arestare preventivă în lipsă.

Pentru aducerea în ţară a lui Necolaiciuc, o escortă formată din doi poliţişti al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) a plecat, duminică, în Statele Unite ale Americii.

Pe numele lui Necolaiciuc au fost emise patru mandate de arestare preventivă în legătură cu fraudarea CFR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici