Ecouri în Canada, după meciul spectaculos dintre Halep şi Andreescu: Şi-a înfruntat idolul din copilărie

Presa din Canada a reacţionat imediat după partida dintre Simona Halep şi Bianca Andreescu, de la Turneul Campioanelor.

6850 afișări
Imaginea articolului Ecouri în Canada, după meciul spectaculos dintre Halep şi Andreescu: Şi-a înfruntat idolul din copilărie

Reacţia presei din Canada după meciul dintre Simona Halep şi Bianca Andreescu (FOTO WTA Insider)

Jurnaliştii apreciază modul în care a luptat Andreescu în faţa româncei şi pun eşecul pe seama lipsei de experienţă. Au vorbit în termeni laudativi la adresa ei, dar sunt de părere că respectul faţă de Simona Halep a fost unul foarte mare, acesta fiind o cauză destul de importantă care a dus la rezultatul final.

"Bianca Andreescu a trebuit să se descurce într-un meci de finală WTA. Are acum două înfrângeri la rând după o serie de 17 victorii consecutive şi este pentru prima dată când pierde de două ori consecutiv. Ultima dată s-a întâmplat în iulie-august 2018. A fost prima întâlnire din carieră cu o jucătoare pe care o admira din copilărie. Familia lui Andreescu provine din România, iar adolescenta a petrecut o perioadă bună din copilărie în România" - Associated Press Canada.

"Bianca şi-a înfruntat idolul din copilărie şi a avut un mare respect pentru ea" – Radio Canada.

 

 

 

Simona Halep (28 de ani, nr. 5 WTA) şi Bianca Andreescu (19 ani, nr. 4 WTA) s-au întâlnit pentru prima dată în carieră la ediţia din 2019 a Turneului Campioanelor. Sportiva noastră s-a impus; a trecut în trei seturi, 3-6; 7-6(6); 6-3, după două ore şi 30 de minute.

Următorul meci din grupă al româncei este programat pe 30 octombrie, împotriva Elinei Svitolina care şi-a câştigat şi ea duelul de debut.

Clasamentul grupei după prima etapă:
1. Elina Svitolina - 1 punct
2. Simona Halep - 1 punct
3. Bianca Andreescu - 0 puncte
4. Karolina Pliskova - 0 puncte

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici