Editorial Cristian Tudor Popescu: Sinistraţi şi siniştri

Acum sunt 74. Încă 6 oameni au fost luaţi de moartea albă în vreme ce sute de postaci scriu insulte la adresa subsemnatului pe forumul editorialului "Morţii sunt leneşi la nesfârşit". Cresc lăturile ca zăpada.

1085 afișări
Imaginea articolului Editorial Cristian Tudor Popescu: Sinistraţi şi siniştri

Editorial Cristian Tudor Popescu: Sinistraţi şi siniştri (Imagine: Gabriela Dobos/Mediafax Foto)

În mod excepţional, le-am citit pe toate. Concluzia e greu suportabilă: cât de ticălos poţi să fii ca să te preocupe şi acum să-l faci pe Popescu bou, idiot, plătit de Voiculescu, îmbătrânind urât, sluga uslaşilor, cretin demn de milă, bolnav mintal, ctpulea, când mor oameni?

Cât de ticălos poţi să fii ca să filosofezi băşcălios despre lenea ancestrală a românilor, când mor oameni?

Cât de ticălos poţi să fii ca să nu înţelegi că şi dacă s-au dus câţiva nesimţiţi la cârciumă, nu poţi să spui "Nu putem plăti lenea la nesfârşit" când nu se mai ştie câte mii de oameni sunt îngropaţi în cavouri albe, înalte de 4-5 metri, cu atât mai mult cu cât eşti prim-ministru?

Citeşte continuarea editorialului lui Cristian Tudor Popescu pe www.gandul.info



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici