Educatoarea care şi-a UCIS fiica de 4 ani, transferată la Bucureşti pentru expertiză

Educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fiica de patru ani pentru a se răzbuna pe soţ, care intenţiona să divorţeze, a fost transferată, luni, la Bucureşti pentru efectuarea expertizei psihiatrice, specialiştii urmând să stabilească dacă a avut discernământ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

445 afișări
Imaginea articolului Educatoarea care şi-a UCIS fiica de 4 ani, transferată la Bucureşti pentru expertiză

Educatoarea care şi-a UCIS fiica de 4 ani, transferată la Bucureşti pentru expertiză

Potrivit unor surse din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, educatoarea care şi-a omorât fiica de patru ani a fost transferată, luni, din arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş la Penitenciarul Jilava. Urmează ca Oana Neţ să fie supusă unei expertize psihiatrice la Institutul de Medicină Legală “Mino Minovici”, iar specialiştii vor stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii crimei.

După ce va fi efectuată expertiza psihiatrică, educatoarea va fi readusă în arestul IPJ Timiş.

Oana Neţ, o educatoare în vârstă de 38 de ani din Timişoara, şi-a omorât fiica de patru ani, în urmă cu aproape două săptămâni. Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile de către judecătorii Tribunalului Timiş, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie (omor comis asupra unui membru al familiei – fiică).

Potrivit anchetatorilor, educatoarea ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe soţ, cu care s-a certat, iar acesta i-a spus că intenţionează să divorţeze. Femeia a fost transportată la spital imediat după ce a comis crima, pentru că a consumat erbicid în încercarea de a se sinucide.

Oana Neţ era educatoare la grădiniţa din localitatea timişeană Murani. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, aceasta şi-a luat concediu fără plată, la începutul lunii februarie, în încercarea de a-şi găsi un alt loc de muncă mai bine plătit şi pentru a scăpa de navetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici