Educatoarea de la centrul privat din Popeşti Leordeni, acuzată că îi agresa pe copii, reţinută

Educatoarea de la centrul privat de îngrijire copii din Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov, acuzată că îi agresa pe micuţi, a fost reţinută joi de poliţiştii, care au extins cercetările cu privire la 10 infracţiuni de purtare abuzivă.

354 afișări
Imaginea articolului Educatoarea de la centrul privat din Popeşti Leordeni, acuzată că îi agresa pe copii, reţinută

Educatoarea de la centrul privat din Popeşti Leordeni, acuzată că îi agresa pe copii, reţinută

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Popeşti Leordeni au făcut cercetări în cazul educatoarei în vârstă de 24 de ani, de la centrul de îngrijire din Popeşti Leordeni, care funcţionează ca grădiniţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Astfel, poliţiştii de investigaţii criminale din Popeşti Leordeni au extins cercetările cu privire la săvârşirea a 10 infracţiuni de purtare abuzivă.

În urma probatorului administrat, poliţiştii din Popeşti Leordeni au dispus reţinerea pentru 24 de ore a femeii în vârstă de 24 de ani, bănuită de comiterea faptelor investigate, urmând ca în cursul zilei vineri aceasta să fie prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorilor şi purtare abuzivă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Poliţia Ilfov s-a autosesizat vinerea trecută în cazul unei angajate dintr-o grădiniţă din Popeşti Leordeni, care are un comportament agresiv cu copiii, după ce imagini au apărut în spaţiul public.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici