Efectele alertei meteo Cod roşu în Reşiţa / Trenuri afectate

ISU Caraş-Severin a intervenit duminică, în urma ploilor torenţiale, pentru evacuarea apei din mai multe curţi, garaje şi din subsolul unui bloc de locuinţe din Reşiţa.

1121 afișări
Imaginea articolului Efectele alertei meteo Cod roşu în Reşiţa / Trenuri afectate

Efectele alertei meteo Cod roşu în Reşiţa / Trenuri afectate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic" al judeţului Caraş-Severin a fost solicitat să intervină în municipiul Reşiţa pentru:

- evacuarea apei din aproximativ 20 de curţi de pe 5 străzi din cartierul Câlnic

- decolmatarea a 6 podeţe

- evacuarea apei din 2 garaje, din totalul celor 15 afectate pe strada Făgăraşului

- evacuarea apei din subsolul unui bloc de locuinţe de pe strada Timişorii, unde au fost afectate 10 boxe.

De asemenea, Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Bocşa a intervenit pentru evacuarea apei dintr-un beci din oraşul Bocşa.

Traficul este perturbat pe calea ferată ruta Timişoara-Reşiţa, în zona Moniom din municipiul Reşiţa, din cauza copacilor căzuţi şi aluviunilor, trenul Regio călători 11105 a avut o întârziere de aproximativ 45 minute. A acţionat o echipă de la CFR şi o echipă a SVSU Reşiţa.

Trenul Regio călători 2169 - Caransebeş-Reşiţa a fost anulat din cauza lipsei tensiunii pe linia Brebu-Reşiţa, a fost pus la dispoziţia călătorilor un autobuz care efectuează transportul acestora.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
reşiţa,
inundaţii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici