Efectele atacului de la Reni: un exerciţiu militar nocturn i-a speriat pe gălăţeni

  • Un exerciţiu militar, desfăşurat pe parcursul nopţii, i-a speriat pe gălăţeni.
  • Aceştia au auzit zgomote şi au crezut că este vorba despre un nou atac în zona porturilor ucrainene de la Dunăre.
  • De fapt, exerciţiul NATO se desfăşura la poligonul militar din vecinătatea oraşului Galaţi.
15007 afișări
Imaginea articolului Efectele atacului de la Reni: un exerciţiu militar nocturn i-a speriat pe gălăţeni

Efectele atacului de la Reni: un exerciţiu militar nocturn i-a speriat pe gălăţeni

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri. În oraş au fost auzite zgomote puternice şi mulţi locuitorii s-au speriat crezând că este vorba despre un nou atac al ruşilor în zona Reni.

„Mor de frică! Mi se zguduie şi uşile! De două săptămâni tot o ţin cu bubuiturile”, s-a plâns o gălăţeancă.

„Atacuri ale ruşilor la Reni, lângă Galaţi, bubuituri de două ore, la TV nimic, nici o ştire”, a comentat un locuitor.

Alţii au spus că bubuiturile se aud şi în afara oraşului Galaţi.

„Bună seara! Locuiesc la 15 km de Galaţi şi aud constant bubuituri ca şi cum ar fi bombardamente. La voi cum e în oraş, tot aşa tare se aud?”, a întrebat gălăţeanul.

Bineînţeles, au fost şi oameni care au făcut glume.

„Cred că a mâncat primarul fasole” sau „sunt artificiile de la festivitatea de absolvire”, au fost două dintre mesajele ironice ale gălăţenilor care au auzit zgomotele puternice.

Exerciţiul militar sub egida NATO a fost anunţat de autorităţi şi se desfăşoară la Poligonul Smârdan, aflat în apropierea oraşului Galaţi. Conform anunţului, se trage cu muniţie reală începând de pe 10 iulie, cu excepţia zilelor de weekend. Tragerile au loc în intervalul orar 8.00-2.00, după miezul nopţii. Exerciţiul se va încheia pe 4 august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici