Elena Băsescu, fiica preşedintelui, a ajuns la locuinţa bunicii sale

Elena Băsescu, fiica cea mică a şefului statului, a ajuns, luni seară, la locuinţa bunicii sale, care a decedat, luni după-amiază, la vârsta de 82 de ani.

110 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu, fiica preşedintelui, a ajuns la locuinţa bunicii sale

Elena Băsescu, fiica preşedintelui, a ajuns la locuinţa bunicii sale (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Elena Băsescu nu a făcut niciun fel de declaraţii la intrarea în blocul de pe strada Arcului, din municipiul Constanţa, unde locuia Elena Băsescu.

Anterior, Mircea Băsescu, fratele şefului statului, s-a întors, cu un buchet de flori, la reşedinţa mamei sale, după ce plecase, în timpul serii.

Cel mai probabil, trupul neînsufleţit al Elenei Băsescu ar urma să fie depus la casa mortuară "Casa albastră", din Constanţa, situată în apropierea Cimitirului Central din municipiu.

Traian Băsescu îşi vizitase mama, sâmbătă, la Constanţa, iar la sfârşitul săptămânii trecute Elena Băsescu, grav bolnavă, a fost împărtăşită de un preot, afirmă vecini ai acesteia, care au mai spus că şeful statului a venit în vizită la mama sa ştiind că este grav bolnavă.

Unul dintre vecinii Elenei Băsescu a spus că ultima dată s-a întâlnit cu aceasta vineri, când femeia coborâse în faţa blocului.

La locuinţa mamei şefului statului se află mai mulţi membri ai familiei Băsescu. În faţa blocului de pe strada Arcului din Constanţa, unde locuia mama preşedintelui, se află un agent SPP, care le-a transmis jurnaliştilor ajunşi acolo că familia Băsescu a solicitat intimitate.

Elena Băsescu, mama preşedintelui Traian Băsescu, a murit, luni, la Constanţa, la vârsta de 82 de ani.

În urma decesului mamei sale, preşedintele Traian Băsescu şi-a scurtat vizita de două zile la Bruxelles şi va reveni luni seară în ţară.

În octombrie 2009, Elena Băsescu, ce suferea de cancer la sân, a fost internată la Institutul Oncologic Fundeni din Capitală.

Atunci, şeful statului nu a dorit să dea detalii despre starea de sănătate a mamei sale, precizând că are grijă de aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici