Elena Udrea caută o locaţie pentru o nouă Vama Veche

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Mamaia, că va începe, în următoarele săptămâni, căutarea unei locaţii pentru realizarea unei noi staţiuni pe litoral care să aibă specificul Vămii Vechi de acum 20 de ani.

1247 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea caută o locaţie pentru o nouă Vama Veche

Elena Udrea caută o locaţie pentru o nouă Vama Veche (Imagine: Mediafax Foto)

Elena Udrea susţine că spiritul din Vama Veche s-a pierdut în ultimii ani şi nu poate fi regăsit în această staţiune.

"În Vama Veche s-a construit fără nici un fel de gândire strategică, fără a avea un PUZ, fără a se ţine cont de destinaţia zonei respective, pentru că nu este staţiune turistică. Eu cred că soluţia pentru cei care au iubit şi iubesc Vama Veche este să încercăm să găsim o altă plajă în altă parte şi să refacem atmosfera care putea fi găsită acolo acum 20 de ani", a spus ministrul Turismului.

Elena Udrea s-a declarat nemulţumită de structurile de cazare şi cele de alimentaţie publică construite fără un plan anume, de faptul că maşinile sunt parcate pe plajă.

Udrea a precizat că decizia de a căuta o locaţie pentru o nouă Vama Veche a luat-o după ce a văzut că a fost construită o pistă pentru biciclete chiar pe plajă.

Ministrul Turismului a spus că va reveni în judeţul Constanţa peste câteva săptămâni, pentru a căuta o locaţie şi pentru a demara acest proiect.

Citeşte şi:

Udrea: Dacă nu se opreşte dezastrul din Vamă, vom face altă staţiune asemănătoare

Udrea: Acţiunile ministerului la hoteluri nu vor fi vândute

Udrea: Ministerul ar putea construi un complex balnear în nordul Bucureştiului

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici