Elena Udrea explică derapajul verbal în care a blestemat: „Nu mai sunt singură, ca acum cinci ani, când puteam lupta ca un haiduc”

„Suntem la justiţie, nu suntem la biserică”, spune Elena Udrea despre faptul că a adresat blesteme la adresa judecătoarei care a condamnat-o la 8 ani de închisoare cu executare.

13404 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea explică derapajul verbal în care a blestemat: „Nu mai sunt singură, ca acum cinci ani, când puteam lupta ca un haiduc”

Elena Udrea: Nu mai sunt singură, ca acum cinci ani, când puteam lupta ca un haiduc

„Nu mai sunt singură, ca acum cinci ani, când puteam lupta ca un haiduc. Acum am responsabilitatea unui copil. Mă lupt şi pentru el, nu numai pentru mine”, spune Elena Udrea.

Referitor la faptul că a blestemat-o pe judecătoarea care a decis sentinţa de opt ani de executare, Udrea a afirmat că „suntem la justiţie, nu suntem la biserică”.

„Înainte de momentul acela, tatăl unei dintre fetiţele care au fost omorâte de către şoferiţa beată a blestemat la televizor judecătoarea care a eliberat-o. Adică oamenii mai au şi astfel de sentimente când este vorba de un copil. Evident, sunt emoţiile cuiva care crede în Dumnezeu. Până la urmă, oamenii care nu cred în Dumnezeu de ce s-ar speria de blesteme?”, conchide Udrea.

Elena Udrea a făcut declaraţiile la la Curtea de Apel Bucureşti, care judecă solicitarea DNA de a o plasa sub control judiciar.

„O blestem să simtă copiii ei ce simt copiii mei”, a spus Udrea la Antena 3, potrivit jurnalistei Mihaela Bîrzilă de la acest post.

Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, iar fiica preşedintelui Traian Băsescu, Ioana, la 5 ani de închisoare, în primă instanţă, în dosarul privind campania electorală din 2009.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
udrea,
blesteme,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici