Elena Udrea: Îmi doresc un copil. Sper ca în curând să mi se îndeplinească dorinţa

Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, îşi doreşte un copil şi speră ca această dorinţă să i se îndeplinească în curând, după cum a declarat ea în emisiunea "Poveştiri adevărate", care va fi difuzată în ziua de Ajun, sâmbătă, de la ora 16.30, pe postul Acasă.

818 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea: Îmi doresc un copil. Sper ca în curând să mi se îndeplinească dorinţa

Elena Udrea: Îmi doresc un copil. Sper ca în curând să mi se îndeplinească dorinţa (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Ediţia din Ajun a "Poveştirilor adevărate" este una de sărbătoare, cu brad împodobit, cozonaci pe masă şi invitaţi care trăiesc magia Crăciunului.

Astfel, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a renunţat, pentru câteva ore, la discuţiile pe teme politice şi i-a demonstrat Roxanei Ciuhulescu că se pricepe la împodobit bradul şi gătit sarmale.

Elena Udrea a spus că are patru sărbători preferate: Crăciunul, Revelionul, ziua de naştere şi aniversarea datei căsătoriei. Totodată, Elena Udrea a spus că, de Crăciun, va îmbrăca o rochie roşie şi că îl va aştepta pe Moş Crăciun, căruia i-a scris deja o scrisoare.

În plus, Elena Udrea a mărturisit că îşi doreşte să aibă un copil şi speră ca această dorinţă să i se îndeplinească în curând.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici