Elena Udrea invită turiştii pe litoral cu ocazia sărbătorilor pascale

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a afirmat, sâmbătă, la Constanţa, că turiştii sunt aşteptaţi şi în acest an pe litoralul românesc, cu ocazia sărbătorilor pascale.

46 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea invită turiştii pe litoral cu ocazia sărbătorilor pascale

Elena Udrea invită turiştii pe litoral cu ocazia sărbătorilor pascale (Imagine din arhivă; Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Lumină de la malul mării se face şi anul acesta. Diferenţa faţă de anul trecut este aceea că ministerul nu finanţează evenimente în mod special, dar sprijină autorităţile publice locale. Încercăm, pe cât posibil, să facem cunoscut că litoralul este deschis şi anul acesta de Paşte", a declarat Elena Udrea, sâmbătă, la Constanţa.

Ministrul speră ca şi în acest an de sărbătorile pascale să fie cât mai mulţi turişti pe litoral chiar dacă Paştele este mai devreme în 2010 decât a fost anul trecut şi temperaturile nu sunt foarte ridicate.

"Este mult mai devreme Paştele în acest an, nu mai este atât de cald cât a fost anul trecut, dar poate sunt oameni care vor dori să vadă marea încă de la începutul lui aprilie şi vor veni aici. Să sperăm că vor fi destui cei care vor alege litoralul de sărbătorile pascale", a mai spus Elena Udrea.

Ea a precizat că nu s-a hotărât unde va petrece Paştele în acest an, având de ales între Bucovina şi litoralul românesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici