Elena Udrea nu a putut dona sânge. Care este motivul

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea nu a putut dona sânge, sâmbătă, în cadrul campaniei organizate de OTPDL Bucureşti, deoarece avea un nivel a hemoglobinei sub limita admisă.

957 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea nu a putut dona sânge. Care este motivul

Elena Udrea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Elena Udrea avea, potrivit cadrelor medicale venite la Organizaţia PDL Bucureşti, un nivel al hemoglobinei puţin sub limita minimă admisă la femei pentru a putea dona sânge.

"Hemoglobina mea era de 12,4 şi înţeleg că limita este de 12,5. Data viitoare o să încerc din nou şi sper ca a treia oară să şi pot dona sânge", a spus Elena Udrea. Ea a precizat că nu are niciun motiv de îngrijorare privind starea sa de sănătate, lucru confirmat şi de asistenţii medicali care se ocupau de operaţiunea de donare de sânge.

"Nu e niciun motiv de îngrijorare. Va trebui să înţeleg exact cum se tratează această hemoglobină mică. Presupun că nu sunt motive serioase, iar având în vedere că sunt într-o perioadă mai puţin aglomerată a activităţii mele, probabil că voi fi din ce în ce mai bine cu sănătatea", a explicat Elena Udrea.

Ea venise pregătită pentru a dona sânge la sediul Organizaţiei PDL Bucureşti, fiind îmbrăcată "cât mai comod" şi având încălţăminte fără tocuri înalte.

"Ştiam că donez 450 de mililitri de sânge, doream să fiu cât mai comod îmbrăcată, să pot să mă ţin pe picioare", a precizat Udrea, răspunzând întrebărilor ziariştilor.

Elena Udrea era îmbrăcată într-o rochie roşie din jerse şi era încălţată cu cizme negre fără tocuri înalte.

Potrivit Elenei Udrea, la filiala PDL au venit sâmbătă să doneze sânge peste 400 de persoane. "Nu toţi au reuşit să doneze sânge, pentru că e nevoie de un anumit timp, vor veni săptămâna viitoare", a adăugat Udrea.

În afară de Elena Udrea, care conduce organizaţia PDL Bucureşti, dintre parlamentarii democrat-liberali doar Vasile Gherasim s-a mai aflat printre cei care au venit să doneze sânge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici