Elev de 15 ani, în stare gravă la spital după ce a fost bătut, în şcoală, de un alt elev

Un adolescent de 17 ani din oraşul sucevean Cajvana este cercetat pentru vătămare corporală după ce a bătut, în şcoală, într-o pauză, un elev în vârstă de 15 ani, care a suferit mai multe fracturi şi un traumatism cranio-facial, fiind necesară o intervenţie chirurgicală.

203 afișări
Imaginea articolului Elev de 15 ani, în stare gravă la spital după ce a fost  bătut, în şcoală, de un alt elev

Elev de 15 ani, în stare gravă la spital după ce a fost bătut, în şcoală, de un alt elev (Imagine: Marius Vasilica/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, incidentul a avut loc miercuri, la şcoala generală din Cajvana, unde un adolescent de 15 ani a fost lovit cu pumnul în faţă, în timpul unei pauze, de către un elev al Grupului Şcolar din localitate, transmite corespondentul MEDIAFAX..

În urma incidentului, băiatul de 15 ani a suferit mai multe fracturi şi un traumatism cranio-cerebral, fiind internat la Spitalul de Urgenţă "Sf. Ioan cel Nou" din Suceava".

Adolescentul a fost transferat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, pentru o intervenţie chirurgicală, iar o primă concluzie a medicului legist arată că băiatul va avea nevoie de până la 40 de zile de îngrijiri medicale.

Agresorul este cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Laurenţa Hacman, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că instituţia a fost informată despre acest incident de către conducerea unităţii de învăţământ, în acest caz fiind începută o investigaţie pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii altercaţiei. De asemenea, cazul va fi analizat şi de Consiliul Profesoral al şcolii.

Hacman a spus că, potrivit informării transmise de unitatea din Cajvana, incidentul a avut loc în timpul pauzei de la 12.50 la 13.00, când între doi elevi de clasa a VIII-a avut loc o altercaţie în urma căreia unul dintre copii şi-a chemat fratele mai mare, care este elev în clasa a XI-a.

Sursa citată a precizat că elevul din clasa a XI-a l-a lovit cu pumnul în obrazul stâng pe colegul fratelui său, iar profesorul de serviciu a intervenit pentru a aplana conflictul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici