Elev de clasa a VIII-a, depistat cu coronavirus după ce a participat la pregătirea pentru Evaluarea Naţională, alături de colegi

  • Tânărul este elev la Liceul cu Program Sportiv din Iaşi
  • Acesta a fost testat după ce bunica sa a fost confrimată cu infecţia cu noul coronavirus
  • Colegii cu care a intrat tânărul în contact nu mai vin la şcoală
19231 afișări
Imaginea articolului Elev de clasa a VIII-a, depistat cu coronavirus după ce a participat la pregătirea pentru Evaluarea Naţională, alături de colegi

Sursa FOTO: Profimedia

Elevul a fost la pregătirea pentru evaluarea naţională săptămâna trecută, miercuri şi joi.  Miecuri, bunica sa a fost testată pentru că urma să facă o operaţie şi a ieşit pozitivă. Mai apoi toată familia a fost testată. 
 
„Iniţial a fost testată bunica copilului, care trebuia să îşi facă o operaţie. A fost testată pozitivă, ulterior a fost testată toată familia, inclusiv elevul de clasa a 8-a, găsit şi el pozitiv. El a fost două zile la pregătire, la şcoală", a declarat presei Laviniu Lăcustă, preşedintele USLIP Iaşi. 
 
La orele de pregătire la care băiatul a fost prezent au fost şi alţi 11 colegi. 
 
„Am făcut o anchetă internă, am dat situaţia la DSP, cu toate persoanele cu care a intrat în contact, cu profesori, cu colegii de clasă şi sunt în evidenţa DSP. Probabil urmează să fie şi ei testaţi. Cei 11 nu mai vin la şcoală, la pregătire. Am dezinfectat toată şcoala cu o firmă autorizată", a explicat Ilie Gheorghiţă, directorul Liceului cu program Sportiv Iaşi. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici