Elev spitalizat după ce a fost bătut de mai mulţi colegi de clasă

Un elev de clasa a VII-a de la Şcoala "Mircea Sântimbreanu" din localitatea Brad, judeţul Hunedoara, a ajuns la spital cu capul spart după ce a fost bătut de mai mulţi colegi, în timp ce profesoara era plecată din clasă.

1 afișare

Incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, în timpul orelor de curs.

Elevii povestesc că profesoara a ieşit din clasă în timpul orei ca să aducă testele, iar mai mulţi colegi au vrut să facă o glumă. Ei i-au pus băiatului o haină peste cap şi au început să dea în el. Când s-a întors profesoara, copilul avea capul spart şi a fost transportat la Spitalul Municipal din Brad. Copilul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral minor şi a fost ţinut mai mute ore sub supraveghere medicală, fiind lăsat apoi să plece acasă.

Părinţii copilului agresat nu au depus plângere la Poliţie, însă aceasta a fost anunţată despre incident de către conducerea şcolii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, subinspectorul Bogdan Niţu, agresorii sunt cinci băieţi, colegi de clasă cu victima.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici