Eleva de la Liceul "Jean Monnet" căutată de poliţişti pentru furt a fost găsită

Eleva minoră de la Liceul "Jean Monnet" căutată de poliţişti pentru implicare în furtul unui telefon mobil şi a unui aparat de fotografiat de la două studente a fost găsită, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

1135 afișări
Imaginea articolului Eleva de la Liceul "Jean Monnet" căutată de poliţişti pentru furt a fost găsită

Eleva de la Liceul "Jean Monnet" căutată de poliţişti pentru furt a fost găsită (Imagine: Cristi Movila/Mediafax Foto)

Potrivit oficialului Poliţiei, cele două eleve de clasa a XI-a de la Liceul "Jean Monnet" au fost audiate "în calitate de făptuitoare", iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti.

Procurorii urmează să decidă ce măsuri vor lua în acest caz.

Cele două eleve minore de la Liceul "Jean Monnet" sunt cercetate, după ce ar fi furat un telefon mobil şi o cameră foto de la două studente, în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce se aflau într-un club din Capitală, potrivit unor surse judiciare.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat că furtul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de către una dintre studente, care susţinea că cele două minore au furat un telefon de la ea şi o cameră foto de la prietena ei.

Cele două eleve sunt eleve în clasa a XI-a la Liceul "Jean Monnet", unul dintre cele mai renumite din Capitală.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici