Elevul din Timişoara care a înjunghiat doi colegi spune că a fost jignit şi umilit de aceştia

Elevul de clasa a XI-a de la Grupul Industrial de Transporturi Auto din Timişoara, care a înjunghiat luni, doi colegi le-a declarat poliţiştilor că a recurs la acest gest deoarece aceştia l-au umilit şi l-au jignit pentru că este oltean.

54 afișări
Imaginea articolului Elevul din Timişoara care a înjunghiat doi colegi spune că a fost jignit şi umilit de aceştia

Elevul din Timişoara care a înjunghiat doi colegi spune că a fost jignit şi umilit de aceştia

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei, a declarat luni că elevul le-a spus poliţiştilor că cei doi colegi pe care i-a înjunghiat îşi băteau joc de el şi îl umileau.

"Tânărul a fost audiat la Secţia 3 Poliţie din Timişoara, unde a venit şi mătuşa sa. El a spus că a recurs la acest gest după ce colegii lui l-au jignit, l-au umilit pentru că este oltean şi i-au vorbit urât. Elevul a mai spus că această situaţie persistă de mai mult timp. Astăzi ( luni - n.r.), după ce a avut o dispută verbală cu cei doi, tânărul i-a lovit cu lama sub formă de cuţit de la o unghieră", a spus Emil Andrei.

Potrivit sursei citate, din consultaţiile medicilor de la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean Timişoara, unde au fost duşi cei doi elevi înjunghiaţi, rezultă că rănile adolescenţilor sunt superficiale.

"Din rezultatele medicilor, rănile celor doi elevi sunt superficiale", a afirmat Emil Andrei.

Andrei a afirmat că, în prezent, nu este deschis un dosar penal pentru că victimele trebuie să depună o plângere penală.

"Noi am luat declaraţii de la ambele părţi, dar pentru întocmirea unui dosar penal este nevoie ca cele două victime să depună plângere împotriva agresorului. Pentru asta au timp la dispoziţie 60 de zile", a spus Andrei.

Conform sursei citate, în cazul în care tinerii se împacă, incidentul nu va fi pedepsit conform legii.

Iniţial, din declaraţiile pe care cei doi elevi înjunghiaţi le-au dat poliţiştilor rezulta că agresorul este cel care îşi batjocorea colegii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici