Elicopterele MAI, scoase la închiriere

Pentru a-şi acoperi o parte din cheltuieli, Ministerul Administraţiei şi Internelor are de gând să pună la dispoziţia persoanelor cu bani cele zece aparate de zbor pe care le deţine. Ca să-şi amortizeze costurile legate de antrenarea piloţilor şi repararea aparatelor, Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) vrea să închirieze cele şase elicoptere grele şi cele patru elicoptere uşoare.

103 afișări
Imaginea articolului Elicopterele MAI, scoase la închiriere

Elicopterele MAI, scoase la închiriere (Imagine: Mediafax Foto)

"Vom închiria oricui nu are probleme cu legea şi care acceptă condiţiile impuse. Ne-am gândit să prestăm aceste servicii pentru a scoate un ban, având în vedere că oricum efectuăm zboruri pentru pregătirea piloţilor, deci consumăm combustibil şi uzăm aparatele", a explicat pentru EVZ colonelul Dorel Grădinaru, şeful Inspectoratului de Aviaţie al Internelor. Preţurile n-au fost încă stabilite, dar vor fi comparabile cu cele practicate de firmele private.

Citeşte mai multe despre închirierea elicopterelor MAI pe www.evz.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici