Elicopterul care a aterizat preventiv la Vânătorii Mici a fost dus la baza aeriană - VIDEO

Elicopterul IAR Puma care în cursul dimineţii a efectuat o aterizare preventivă în localitatea Vânătorii Mici după ce piloţii au sesizat o serie de probleme la bord a fost readus la baza aeriană pe calea aerului, problemele apărute fiind remediate la faţa locului.

183 afișări
Imaginea articolului Elicopterul care a aterizat preventiv la Vânătorii Mici a fost dus la baza aeriană - VIDEO

Elicopterul care a aterizat preventiv la Vânătorii Mici a fost dus la baza aeriană (Imagine din arhivă; Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Elicopterul ai cărui piloţi au decis duminică dimineaţă, după ce au participat la pregătirea pentru parada de 1 Decembrie, să aterizeze preventiv la Vânătorii Mici în urma unor semnale primite de la bord a fost remediat la faţa locului şi dus la baza aeriană pe calea aerului", a declarat pentru MEDIAFAX maior Constantin Spânu purtător de cuvânt al MApN.

Purtătorul de cuvânt nu a putut preciza dacă elicopterul se va număra printre cele care vor zbura la parada de 1 Decembrie.

Un elicopter de tip IAR Puma 330 care participase la pregătirea pentru parada de 1 Decembrie a aterizat preventiv, duminică, în localitatea Vânătorii Mici, în urma unor semnale de la bord, piloţii şi turnul de control hotârând că este mai sigur să nu se continue zborul.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici