Elis Pavaje continuă implicarea în dezvoltarea generaţiilor viitoare

91 afișări
Imaginea articolului Elis Pavaje continuă implicarea în dezvoltarea generaţiilor viitoare

2023 a fost un an în care Elis Pavaje şi-a reafirmat angajamentul făcut comunităţilor locale prin implicarea in trei proiecte finalizate cu succes, dedicate generaţiilor viitoare: realizarea infrastructurii clubului Năstase/ Marica Sports, o bază sportivă modernă, amenajarea de căi moderne de acces pentru alte 11 şcoli şi grădiniţe, încununând astfel 3 ani de parteneriat de succes cu Asociaţia Bookland şi amenajarea unei grădini terapeutice la Institutul Oncologic Bucureşti, pentru copiii bolnavi de cancer.

Sportul, educaţia şi sănătatea reprezintă direcţia firească prin care Elis Pavaje întoarce în comunitate sprijinul primit din partea acesteia pentru dezvoltarea permanentă a companiei. Nu este o coincidenţă faptul că oamenii şi comunitatea reprezintă valori esenţiale ale companiei Elis Pavaje, de aceea cultura organizaţiei s-a construit în jurul respectului şi conştientizării nevoilor comunităţilor locale. Ca instituţie din domeniul amenajărilor exterioare, Elis Pavaje a rămas consecventă obiectivului de a susţine dezvoltarea infrastructurii de acces, publice sau private.

Căi de acces moderne în şcoli şi spaţii adecvate petrecerii timpului în aer liber

O realizare importantă în 2023 este alocarea produselor pentru reamenajarea spaţiilor exterioare pentru un număr de 11 şcoli si grădiniţe din mediul rural prin parteneriatul cu Asociaţia Bookland. Contribuţia Elis Pavaje din acest an a constat în 2700 mp de pavele şi 3720 de borduri

Totodată, Elis Pavaje a contribuit alături de Bookland la creşterea conştientizării în şcoli a importanţei lecturii prin realizarea unui proiect special, a unor lucrări decorative creative într-un număr de 17 şcoli. Pentru acest proiect au fost alocaţi 170 mp (câte 10 mp/ şcoala) de pavele P6 gri ciment, P6 alb-crem, P6

“Ne dedicăm excelenţei dar în acelaşi timp ne implicăm concret în comunitate, în şcolile din mediul rural, acolo unde fiecare pas înseamnă mai multă încredere şi bucurie de a veni la şcoală, mai multă motivaţie în călătoria către o educaţie de calitate. Este de datoria noastră ca societate să le punem la dispoziţie copiilor spaţii adecvate, curate şi prietenoase în care să îşi petreacă recreaţiile în mod agreabil, cu colegii şi cadrele didactice, să-şi creeze amintiri frumoase şi să se ataşeze de valoarea educaţiei. Un spaţiu adecvat oferă tuturor demnitatea şi starea potrivită, necesare unui act de învăţare la standarde care corespund vremurilor în care trăim.” - a declarat Emil Goţa, Director General Elis Pavaje.

Astfel, Elis Pavaje marchează finalizarea cu succes a proiectului “Păşeşte cu încredere în şcoală" derulat împreună cu Asociaţia Bookland prin care au fost reabilitate spaţiile exterioare pentru un număr de 49 de şcoli si gradinite, pe parcursul a trei ani.

Grădina cu Poveşti, locul în care micuţii pacienţi oncologici pot călători în lumea poveştilor

Elis Pavaje a spus “da” Asociaţiei P.A.V.E.L la invitaţia acestora de a contribui la realizarea unei grădini terapeutice şi senzoriale în curtea Institutului Oncologic Bucureşti. Un teren cândva arid şi neprimitor din curtea spitalului Oncologic Bucureşti se transformă şi prin contribuţia Elis Pavaje într-o grădină frumoasă pentru poveşti, relaxare şi conexiune emoţională, toate atât de necesare copiilor care trec prin suferinţă şi uneori petrec chiar şi ani de zile în tratament în cadrul spitalului.

Prin aceste colaborări, Elis Pavaje este aliniată direcţiei strategice în care compania doreşte să se implice, dezvoltarea generaţiilor viitoarelor prin cei mai importanţi piloni, sport, educaţie şi sănătate.

Dezvoltarea infrastructurii de acces pentru Năstase/ Marica Sports Club

Situat în zona de nord a capitalei, lângă staţia de metrou Aurel Vlaicu, cu 14 terenuri de tenis, două terenuri de fotbal mici şi un teren de fotbal mare, clubul redă sportului românesc baza sportiva "Voinţa".

Năstase/ Marica Sports Club a încredinţat proiectul de amenajare a drumurilor de acces şi parcării companiei Elis Pavaje: 5500 mp pavaj, 850 ml borduri şi 200 ml rigole.

Despre Elis Pavaje:

Elis Pavaje este o companie privată 100% românească şi o afacere de familie fondată în 1991 în Petreşti, jud. Alba, de Elisiu Goţa. Compania comercializează prefabricate din beton vibropresat precum dale, pavele, borduri, rigole, elemente pentru gradină, elemente pentru canalizare, precum şi pavele, dale şi borduri din piatră andezit şi oferă servicii profesionale precum consultanţă, proiectare şi execuţie pentru proiecte de infrastructură, proiecte industriale sau comerciale. Compania, liderul pietei din Romania, are peste 200 de parteneri în întreaga ţară . Elis Pavaje deţine 5 unităţi de producţie la Petreşti şi Vîntu de Jos (judeţul Alba), Stoeneşti (Prahova), Secuienii Noi (Neamţ) şi Arad (Arad).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici