Emil Boc a anunţat că şi-a înscris candidatura în cursa internă a PNL pentru Primăria Cluj-Napoca

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat, sâmbătă, cu prilejul Ligii Aleşilor Locali ai PNL, de la Poiana Braşov, că şi-a înscris candidatura în cursa internă a PNL pentru primăria municipiului.

424 afișări
Imaginea articolului Emil Boc a anunţat că şi-a înscris candidatura în cursa internă a PNL pentru Primăria Cluj-Napoca

Emil Boc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Din punct de vedere politic, candidatura mea este în interiorul PNL. Trebuie, în primul rând, să vedem cum rezolvăm problemele clujenilor", le-a răspuns Emil Boc jurnaliştilor care l-au întrebat dacă va candida la alegerile locale din anul 2016.

La sfârşitul lunii august, copreşedintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, a declarat că primarul Emil Boc şi-a exprimat în scris, conform procedurii interne din partid, intenţia de a candida din partea PNL pentru un nou mandat la Primăria Cluj-Napoca.

”Domnul primar Emil Boc şi-a exprimat în scris, la secretariatul PNL Cluj, conform procedurii interne din partid, intenţia de a candida din partea PNL pentru un nou mandat la alegerile locale de anul viitor la Primăria Cluj-Napoca. La fel au procedat toţi primarii liberali din judeţ şi din ţară. Acest lucru demonstrează că alte informaţii vehiculate despre candidatura domniei sale sunt pure speculaţii. Eu nu am nicio rezervă, Emil Boc va candida din partea PNL la alegerile locale din 2016”, a spus Buda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici