Emil Boc va merge pe jos la Primăria Cluj, vineri, pentru a marca Săptămâna Europeană a Mobilităţii

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, va merge pe jos la serviciu, vineri, pentru a marca Săptămâna Europeană a Mobilităţii, el spunând că în acea zi toţi angajaţii instituţiei vor ajunge la serviciu fără maşini.

142 afișări
Imaginea articolului Emil Boc va merge pe jos la Primăria Cluj, vineri, pentru a marca Săptămâna Europeană a Mobilităţii

Emil Boc (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Emil Boc a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că lansează o provocare şi altor instituţii publice astfel încât, cel puţin o dată pe an, angajaţii acestora să utilizeze transportul în comun sau să meargă pe jos pentru a ajunge la serviciu.

"Toţi angajaţii Primăriei Cluj-Napoca vor veni, vineri, la serviciu fără să utilizeze maşina, ci mersul pe jos sau transportul în comun. E o provocare pe care o lansăm şi altor instituţii publice, să facă diligenţe pe lângă angajaţi ca o dată pe an să nu utilizeze maşina. Eu voi ajunge pe jos la Primărie, din cartierul Zorilor în care locuiesc, şi voi merge înapoi acasă tot pe jos, iar dacă vor fi evenimente în oraş voi merge, de asemenea, pe jos", a spus Boc.

El a menţionat că va porni din timp de acasă pentru a ajunge la serviciu la ora 8.00.

În cadrul Săptămânii Europene a Mobilităţii, vineri, sâmbătă şi duminică, la Cluj-Napoca vor avea loc mai multe evenimente printre care "Clujul pedalează", care se adresează bicicliştilor, dar şi "Crosul Companiilor", prin care locuitorii municipiului sunt încurajaţi să practice sportul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici