EMITEREA rovinietelor şi taxelor de pod, întreruptă în această noapte

În noaptea de marţi spre miercuri (24/25 aprilie), intervalul orar 1.00-3.00, este posibil ca emiterea rovinietelor şi a peajelor (taxelor de pod) să fie îngreunată/întreruptă ca urmare a unor lucrări de mentenanţă la sistemul informatic, anunţă CNAIR.

177 afișări
Imaginea articolului EMITEREA rovinietelor şi taxelor de pod, întreruptă în această noapte

EMITEREA rovinietelor şi taxelor de pod, întreruptă în această noapte

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) transmite utilizatorilor reţelei de drumuri naţionale că „achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă în data de 25 aprilie, se poate realiza pâna cel târziu ora 24.00 a zilei următoare”.

De asemenea, „utilizatorii reţelei de drumuri naţionale care folosesc în data de 25 aprilie infrastructura pentru care se aplică tariful de utilizare pot achita rovinieta până cel târziu la ora 24.00 a zilei respective”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici