Epidemia reconfigurează birourile: regulile de care trebuie să ţinem cont dacă vrem să ne întoarcem la muncă / Anunţul făcut de Alexandru Rafila

Alexandru Rafila speră ca măsurile restrictive să fie ridicate după data de 15 mai. Totul va depinde însă de modul în care se va comporta societatea până la acea dată şi de evoluţia epidemiei.

1064 afișări
Imaginea articolului Epidemia reconfigurează birourile: regulile de care trebuie să ţinem cont dacă vrem să ne întoarcem la muncă / Anunţul făcut de Alexandru Rafila
Întoarcerea la locurile de muncă va fi un proces căruia atât angajatorii, cât şi angajaţii trebuie să îi acorde o atenţie specială. Alexandru Rafila spune că trebuie reorganizate spaţiile de birouri, iar nivelul de curăţenie al birourilor trebuie să fie mai ridicat decât până acum.
 
”A fost o conferinţă organizată de Institutul Aspen din România. Circa 100 de companii au participat la această conferinţă. Discuţia a fost legată de modul în care trebuie să ne reîntoarcem la activitatea economică. Trebuie regândită întreaga activitate. Există recomandarea ca spaţiile open space să fie compartimentate. Sfatul pe care îl oferă organizaţia de muncă e să suplimenteze personalul pentru curăţenie. Să reglementeze accesul în spaţiile comune. Să fie personal care să se ocupe de chestiunea asta şi să informezi personalul”, a declarat Alexandru Rafila la ”Marius Tucă Show.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici