Eugen Preda va rămâne internat pentru investigaţii

Eugen Preda, implicat în scandalul de sâmbătă, de la mall Plaza, rămâne internat în clinica de neurochirurgie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru investigaţii, el acuzând dureri mari de cap, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, Ama Oproiu, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare.

38 afișări
Imaginea articolului Eugen Preda va rămâne internat pentru investigaţii

Eugen Preda va rămâne internat pentru investigaţii (Imagine: Eduard Andrei - Mediafax Foto)

"Preda a fost internat cu cefalee şi vărsături. Joi va fi supus unor investigaţii imagistice, adică va face un computer tomograf la cap", a mai spus purtătorul de cuvânt.

Preda ar putea părăsi spitalul, vineri, în funcţie de rezultatul investigaţiilor.

Dacă Preda nu este asigurat, atunci va plăti costul spitalizării şi al investigaţiilor, ca oricare altă persoană care nu plăteşte contribuţiile la Fondul Naţional Unic al Asigurărilor Sociale de Sănătate, au precizat reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Preda a fost internat, miercuri seară, la SUUB, pentru că acuza dureri de cap.

Patru bărbaţi, între care şi Eugen Preda, au fost reţinuţi, după ce ar fi provocat un scandal, sâmbătă, în mall-ul bucureştean Plaza România, intrând în conflict cu angajaţi ai firmei de pază BGS.

Citeşte şi:

Eugen Preda a fost internat, acuzând dureri de cap

Eugen Preda, pus în libertate

Scandal în Plaza România între clanul Preda şi agenţii de pază

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici