Evacuarea Spitalului Foişor. Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, îşi cere iertare de la pacienţi şi familiile acestora

  • Vicepreşedintele campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 a spus, vineri seara, că transferul pacienţilor de la Spitalul „Foişor” a început la ora 15.00 şi procesul s-a prelungit.
  • Secretarul de stat Andrei Baciu şi-a cerut scuze de la cei care au suferit neplăceri.
4785 afișări
Imaginea articolului Evacuarea Spitalului Foişor. Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, îşi cere iertare de la pacienţi şi familiile acestora

Andrei Baciu a declarat, vineri sera, la Digi 24, că transferul pacienţilor de la Spitalul „Foişor” a început în jurul orei 15.00, dar procesul s-a prelungit şi le-a cerut scuze celor care au suferit în urma acestui proces.

„Transferul pacienţilor a început în jurul orei 15.00, dar procesul s-a prelungit. Îmi cer scuze pacienţilor, familiilor şi tuturor celor care au avut de suferit cu privire la acest transfer care se face până târziu în noapte. Situaţia este destul de importantă la nivelul Bucureştiului, este nevoie de aceste paturi. Îmi pare rău pentru toată această situaţie. O facem pentru a veni în sprijinul altor pacienţi care sunt intubaţi sau care au realmente viaţa pusă în pericol”, a declarat secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu.

Oficialul de la MS spune că speră ca disconfortul creat să fie cât mai mic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici