Evaluarea Naţională 2020, sesiunea specială: Vezi aici SUBIECTELE şi BAREMUL. Câţi elevi au susţinut azi prima probă

  • 20 de candidaţi au lipsit de la prima probă a sesiunii speciale a Evaluării Naţionale
  • În total, erau înscrişi 192 de elevi
  • Astfel, 170 de elevi au fost prezenţi la examinare
3685 afișări
Imaginea articolului Evaluarea Naţională 2020, sesiunea specială: Vezi aici SUBIECTELE şi BAREMUL. Câţi elevi au susţinut azi prima probă

Evaluarea Naţională 2020, sesiunea specială

Luni s-a desfăşurat prima probă scrisă din cadrul etapei speciale a Evaluării Naţionale.

„Din cei 192 de candidaţi înscrişi pentru susţinerea probei de Limbă şi literatură română au fost prezenţi 170 de candidaţi, iar doi candidaţi au beneficiat de recunoaşterea probei. Nu s-au prezentat 20 de candidaţi”, arată MEC, într-un comunicat de presă.

Subiectul şi baremul de corectare pentru proba de Limba şi literatura română vor fi publicate de către Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie, pe site-ul subiecte.edu.ro.

Evaluare Naţională 2020 - Sesiunea specială. SUBIECTELE. Ce au avut de rezolvat elevii:

Evaluare Naţională 2020 - Sesiunea specială. Iată şi BAREMUL publicat pe edu.ro:

Următoarea probă, cea la Matematică, va avea loc marţi, iar ultima probă, la Limba şi literatura maternă, va fi susţinută miercuri de elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.

Primele rezultate vor fi afişate joi, 2 iulie, până la ora 12.00, în centrele de examen.

CITEŞTE AICI: Odată cu aflarea notei de la Evaluarea Naţională, o elevă din Craiova a aflat şi că are coronavirus / Ce s-a întâmplat cu elevii şi profesorii din sală

În conformitate cu prevederile art. 5 şi ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor - RGPD), precum şi cu solicitarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educaţiei şi Cercetării va publica rezultatele elevilor obţinute în urma susţinerii examenelor naţionale prin anonimizarea numelui şi a prenumelui.

CITEŞTE AICI: Emil a susţinut astăzi Evaluarea Naţională, deoarece prima etapă l-a prins, în spital, bolnav de Covid-19

Contestaţiile pot fi depuse în ziua de 2 iulie, în intervalul orar 14:00 - 20:00. Acestea pot fi depuse/transmise şi prin mijloace electronice. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 4 iulie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici