Excursii de weekend în capitalele europene. Preţul: de la 170 de euro

Nu au trecut nici două luni de la începutul anului şi deja simţi nevoia de o pauză? Nu eşti singurul! Agitaţia, haosul sau stereotipia cotidiană afectează din ce în ce mai mulţi români şi asta se poate observa cu ochiul liber pe stradă, în mijloacele de transport în comun sau chiar la televizor.

909 afișări
Imaginea articolului Excursii de weekend în capitalele europene. Preţul: de la 170 de euro

Excursii de weekend în capitalele europene. Preţul: de la 170 de euro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nu trebuie să fii un fin psiholog ca să-ţi dai seama că oamenii sunt din ce în ce mai stresaţi. În această situaţie, o soluţie simplă ar fi să evadezi la sfârşit de săptămână către destinaţii departe de casă şi total diferite ca peisaj şi civilizaţie!

Marile capitale europene întrunesc toate condiţiile pentru a putea petrece un sfârşit de săptămână reuşit. Sunt multe zboruri din Bucureşti şi alte oraşe mari din România, iar agenţiile de turism au în oferte diverse pachete numite citybreake, în această perioadă. Aşa că, dacă vreţi să luaţi o pauză până la vacanţa de Paşte şi, bineînţeles, aveţi şi câteva sute de euro de cheltuit, aveţi câteva oferte.

Citeşte mai multe despre ofertele de excursii în capitalele europene pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici