Explozie la o fabrică din Slatina, soldată cu trei răniţi

O explozie urmată de un incendiu puternic s-a produs, miercuri după-amiază, la o fabrică de prelucrare a maselor plastice din Slatina, soldată cu rănirea a trei persoane, a declarat corespondentului MEDIAFAX maiorul Cristian Croitoru, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

81 afișări
Imaginea articolului Explozie la o fabrică din Slatina, soldată cu trei răniţi

Explozie la o fabrică din Slatina, soldată cu trei răniţi

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat două maşini ale Serviciului de Ambulanţă Olt, care au acordat primele îngrijiri medicale răniţilor şi care i-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Olt pe doi dintre cei trei răniţi în urma exploziei.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt s-au deplasat la faţa locului cu patru autospeciale şi au intervenit pentru stoparea extinderii focului la două ateliere de confecţii textile, situate în aceeaşi clădire în care a avut loc explozia urmată de incendiu, imobil aflat în apropierea gării din municipiu.

"Martorii spun că s-a auzit o explozie urmată de incendiu. Noi, când am venit la faţa locului, am găsit foc în toată clădirea, însoţit de un fum dens şi puternic. În acest moment, pot să vă spun că trei sferturi din această clădire în care sunt mai multe ateliere şi fabrici este distrusă de foc", a declarat Cristian Croitoru.

 

Pompierii militari au reuşit să stingă incendiul şi au rămas la faţa locului şi după stingerea incendiului pentru a face cercetări şi pentru a preveni reizbucnirea focului, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Potrivit sursei citate, intervenţia pentru stingerea incendiului a fost îngreunată de materiile prime aflate în atelierele de mase plastice şi de confecţii textile.

Dispeceratul ISU Olt a informat că la numărul de urgenţă 112 s-a primit un apel în care se anunţa o explozie urmată de un incendiu, până la ora transmiterii ştirii pompierii neavând elementele care să confirme sau să infirme existenţa exploziei înaintea incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici