Explozie urmată de incendiu la o societate din Vişeu de Sus, şase persoane rănite

O explozie urmată de un incendiu violent a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, în incinta unei societăţi comerciale din Vişeu de Sus, în urma incidentului şase persoane ajungând la spital cu arsuri.

52 afișări
Imaginea articolului Explozie urmată de incendiu la o societate din Vişeu de Sus, şase persoane rănite

Explozie urmată de incendiu la o societate din Vişeu de Sus, şase persoane rănite (Montaj foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, Cornel Băbuţ, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că trei autospeciale au fost trimise la societatea comercială care producea brichete din rumeguş, pompierii constatând la faţa locului că incendiul era de mari proporţii, toate cele trei etaje ale clădirii şi acoperişul acesteia fiind cuprinse de flăcări.

"Pompierii militari din cadrul ISU au constatat că incendiul la parter se extindea pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, iar la celelalte trei etaje pe circa o sută. Acoperişul a ars în proporţie de 250 de metri pătraţi. Din interior, au fost salvate şase persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 41 de ani, care au suferit arsuri de gradele unu doi şi trei", a spus Băbuţ.

Potrivit acestuia, cele şase persoane rănite în incendiu au fost transportate la Spitalul orăşenesc din Vişeu de Sus, starea lor fiind stabilă.

Băbuţ a spus că incendiul a fost stins în aproximativ două ore.

Marcel Cânţa, director adjunt în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Maramureş, a declarat, la rândul său, că inspectorii instituţiei s-au deplasat la faţa locului împreună cu un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus pentru a stabili dacă în acest caz este vorba de un accident de muncă.

Cauzele izbucnirii incendiului urmează să fie stabilite de către reprezentanţii ISU.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici