Explozii la combinatul siderurgic din Galaţi. Experţii fac operaţiuni de demolare controlată

  • Operaţiunile de demolare reîncep luni la combinatul siderurgic din Galaţi.
  • În oraş se vor auzi zgomote puternice, avertizează reprezentanţii companiei LIBERTY.
1613 afișări
Imaginea articolului Explozii la combinatul siderurgic din Galaţi. Experţii fac operaţiuni de demolare controlată

Luni, reîncep lucrările de demolare controlată comandate de compania LIBERTY Galaţi. Reprezentanţii combinatului siderurgic îi avertizează pe locuitori că timp de două zile în oraş ar putea fi auzite zgomote puternice.

Operaţiunea se desfăşoară luni şi marţi.

„LIBERTY Galaţi doreşte să anunţe rezidenţii şi vizitatorii oraşului că pe 27 şi 28 iunie, între orele 17:00 – 20:00, se vor derula operaţiuni de demolare controlată, care au ca scop pregătirea platformei industriale pentru planurile de transformare GREENSTEEL. Lucrările de demolare controlată au fost atent planificate şi sunt executate de o echipă de specialişti, iar autorităţile de specialitate au fost informate. Din motive de siguranţă, zona în care au loc operaţiunile va fi securizată cu câteva ore înainte şi după acestea.”, au anunţat reprezentanţii LIBERTY Galaţi.

În ultimele trei luni s-au desfăşurat mai multe etape de demolare controlată. Operaţiunea a vizat distrugerea unor clădiri şi echipamente vechi şi face parte din strategia „Greensteel” a LIBERTY Galaţi. Conform planului, până în anul 2030, combinatul siderurgic de la Galaţi ar trebui să fie neutru în ceea ce priveşte emisiile de carbon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici