Facturile de electricitate Enel Energie Muntenia pot fi plătite, din noiembrie, şi la PayPoint

Clienţii Enel Energie Muntenia din Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu îşi pot achita facturile de electricitate şi la punctele de plată PayPoint, începând din luna noiembrie şi vor primi facturile la domiciliu, în plic închis.

1141 afișări
Imaginea articolului Facturile de electricitate Enel Energie Muntenia pot fi plătite, din noiembrie, şi la PayPoint

Facturile de electricitate Enel Energie Muntenia pot fi plătite, din noiembrie, şi la PayPoint (Imagine:Arhiva Mediafax Foto)

Pentru noul serviciu compania de electricitate nu percepe niciun comision, iar clienţii trebuie să prezinte numai factura la punctul de plată, se arată într-un comunicat de presă de miercuri al Enel Energie Muntenia.

Serviciul PayPoint este disponibil în peste 300 de magazine şi supermarketuri, care au afişată sigla PayPoint. Astfel de magazine sunt deschise de dimineaţa devreme şi până seara târziu, în fiecare zi a anului.

Clienţii Enel Energie Muntenia din alte zone ale ţării pot folosi şi ei noul serviciu, dar numai dacă au consum în Bucureşti sau în judeţele Giurgiu şi Ilfov. Ei pot solicita ca factura să le fie trimisă la adresa de corespondenţă, nu la cea de domiciliu.

Reţeaua PayPoint cuprinde peste 2.000 de magazine în ţară. Adresele magazinelor pot fi accesate pe site-ul www.paypoint.com sau se găsesc afişate în casieriile Enel Energie Muntenia.

Clienţii companiei de electricitate mai pot achita factura prin direct debit, reţeaua de ATM-uri, pe Internet, cu ordin de plată sau numerar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici