Falcă despre o înregistrare potrivit căreia a oferit proiecte pentru voturi: Vorbesc şase oameni beţi

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă (PDL), neagă că ar fi oferit proiecte în valoare de cinci milioane de euro contra unor voturi la alegerile pentru postul de deputat din Colegiul 3 Hunedoara, cum a relatat presa citând înregistrări audio atribuite unor reprezentanţi ai PDL Hunedoara.

77 afișări
Imaginea articolului Falcă despre o înregistrare potrivit căreia a oferit proiecte pentru voturi: Vorbesc şase oameni beţi

Falcă despre o înregistrare potrivit căreia a oferit proiecte pentru voturi: Vorbesc şase oameni beţi (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Primarul Gheorghe Falcă a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că în înregistrări pot fi auziţi "şase oameni, la ora unsprezece noaptea, după patru sticle de băutură".

"Îmi pare rău că ajungem să combatem ce spun şase oameni, la ora unsprezece noaptea, după patru sticle de băutură. Am ajuns la nivelul la care o înregistrare a unor oameni beţi devine subiect naţional. Cum aş putea oferi proiecte de cinci milioane de euro din postura de primar al Aradului?", a declarat Falcă.

Falcă a afirmat că este dezamăgit că presa nu scrie despre producţia industrială a României care "a crescut cu 4,8 la sută în primele zece luni faţă de 2009".

Presa a relatat faptul că în înregistrări audio în care apar reprezentanţi ai PDL Hunedoara este menţionat şi numele lui Gheorghe Falcă, care ar fi încercat să cumpere voturi la alegerile recente din judeţ, oferind sprijin pentru proiecte locale de cinci milioane de euro.

"A fost o serie întreagă de personalităţi. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean de la Arad, Drăgan, Cristi Drăgan... Falcă..., draci, laci. Aduci miniştri, îl aduci pe Igaş, o aduci pe Udrea, le promiţi la ăştia proiecte... Eu le-am spus «bă, băieţi, eu nu mai scot un cuvânt cu ăştia». De ce? Ăla de Buceş, Băniţa, Sântămărie, Teliuc, nemernicu' ăla de Pupeză, Sarmizegetusa, cu ăla, cu dobitocul ăla de la Râu' de Mori... Bun... Cu 10-12 am negociat de două ori şi am luat m... de acolo'. Şi zice «şi eu am luat m... de trei ori»", se arată într-o înregistrare difuzată de presă.

La discuţii participă, potrivit relatărilor presei, alături de Cristian Vladu, preşedintele PDL Călan, directorul OPC Hunedoara, directorul Casei de Cultură din Călan şi mai mulţi membri de la tineretul PDL Hunedoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici